Δύο σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία Μινέρβα στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2017.
Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα και το ΤΟΠ Κρέμα Βαλσαμικού με Ρόδι και Βανίλια έλαβαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης.
Με τις διεθνείς πιστοποιήσεις τους, τα προϊόντα της Μινέρβα εξάγονται σε δεκάδες χώρες και δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές διεθνώς να γνωρίσουν ελληνικά και ποιοτικά προϊόντα της μεσογειακής διατροφής. Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μινέρβα αποτελεί σήμερα βασικό ‘πρεσβευτή’ της υψηλής ποιότητας και της ανώτερης γεύσης των ελληνικών προϊόντων, σε 22 χώρες σε 4 ηπείρους.
Το ΤΟΠ, το Νο1 ξίδι στην ελληνική αγορά με παρουσία πάνω από 85 χρόνια, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα του με νέες καινοτόμες προτάσεις για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η κρέμα βαλσαμικού ΤΟΠ με Ρόδι και Βανίλια αποτελεί μια γευστική καινοτομία με εντυπωσιακό χρώμα και ντελικάτο άρωμα που αναδεικνύει κάθε μαγειρική δημιουργία.
Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες από 16 αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων της Ευρώπης. Για τη γευσιγνωσία ακολουθείται μια αυστηρή διαδικασία βασισμένη μόνο στην κρίση των κριτών, χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.
Η πιστοποίηση της ανώτερης γεύσης από κριτές εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης, αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Μινέρβα.
Η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων ανακοινώνει την ανάκληση του προϊόντος «Νίκη Πυρηνέλαιο». Το προϊόν «Νίκη Πυρηνέλαιο», με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 16/11/2024, περιέχει άθροισμα των 4 Πολυκυκλικών Υδρογονανθράκων (Βενζο[a]ανθρακένιο + (Βενζο[a]πυρένιο + Βενζο[b]φλουορανθέιο + Χρυσένιο) 27,92 μg/kg αντί για 10 μg/kg που είναι τα ανώτατα όρια για τα έλαια και τα […]
Η εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. συμμετέχει σε σύμπραξη με Ακαδημαϊκούς, Ερευνητικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας για την αξιοποίηση του όξινου ορού γιαούρτης που αποτελεί παραπροϊόν της παραγωγής των γιαουρτιών, μέσω του προγράμματος με τίτλο “Όξινος ορός γιαούρτης: Μετατρέποντας ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας” και ακρωνύμιο ΠΕΡΙΟΡΟΥ.
Με βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και διεύρυνση των εξαγωγών έκλεισε το 2022 η βιομηχανία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, παρά τις προκλήσεις που προκύπτουν από ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς η εταιρία ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση των νέων προϊόντων και brands που είχαν εξαγοραστεί το 2021 και βελτίωσε αισθητά τη […]