ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Με οργανωμένη εξαγωγική δραστηριότητα από τη δεκαετία του 1950, η ΜΙΝΕΡΒΑ είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία τυποποιημένου ελαιολάδου στην Ελλάδα. Η ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων αποτελεί βασικό κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας και τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε έναν σημαντικό εξαγωγικό φορέα που συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

 

Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται σε 25 χώρες και στις 5 ηπείρους μέσω ενός τεράστιου δικτύου διανομής, το οποίο δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή σε όλον τον κόσμο να γνωρίσει την πραγματική γεύση του ελαιολάδου και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

 

Η ΜΙΝΕΡΒΑ προωθεί ένα ολοκληρωμένο καλάθι ελληνικών προϊόντων -βασικών συστατικών της μεσογειακής κουζίνας- με στόχο να καταστήσει το όνομά της πρεσβευτή της ποιότητας των ελληνικών προϊόντων. Είδη όπως ελαιόλαδο, λευκά τυριά, μαργαρίνες, βιολογικά τρόφιμα, βαλσάμικο ξίδι και κρέμες βαλσάμικου, δίνουν την ευκαιρία στους ξένους καταναλωτές να γνωρίσουν την αυθεντική γεύση και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής.

 

Σήμερα, η εξαγωγική δραστηριότητα της ΜΙΝΕΡΒΑ αναπτύσσεται σταθερά με ρυθμούς της τάξης του 15%, μέσα από νέες στρατηγικές προώθησης προϊόντων και νέες συνεργασίες. Στόχος της ΜΙΝΕΡΒΑ είναι η περαιτέρω διεύρυνση τόσο των αγορών όπου απευθύνεται όσο και των προϊόντων του εξαγωγικού καλαθιού της, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

HTTPS://MINERVA-FOODS.COM/