Η ΜΙΝΕΡΒΑ στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019

15 Οκτ 2019

Η Μινέρβα Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων συμμετείχε φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2019 (5-9 Οκτωβρίου 2019), τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας.

Στη φετινή έκθεση η Μινέρβα σύστησε στους διεθνείς επισκέπτες την εξαιρετική ποιότητα της ευρείας γκάμας των προϊόντων της.  Η εταιρεία εστίασε στην παρουσίαση αυθεντικών Ελληνικών προϊόντων όπως η φέτα ΠΟΠ από 100% ελληνικό γάλα και το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο Μινέρβα , με τη χαρακτηριστική πλούσια γεύση. 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στο βιολογικό πορτφόλιο, που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές αξίες της Μινέρβα, όπως είναι ο σεβασμός στον Έλληνα παραγωγό, ο σεβασμός στο περιβάλλον και την ελληνική φύση και η διαφάνεια πάνω στην ποιότητα των πρώτων υλών. Στο πλαίσιο αυτό, προϊόντα όπως η βιολογική φέτα, το βιολογικό ελαιόλαδο, το ‘αειφόρο’ ελαιόλαδο που παράγεται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων ορθών αγροτικών πρακτικών, αποτέλεσαν και σε αυτή την Έκθεση την αιχμή του δόρατος.

Με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου μέσα από μεγάλα δίκτυα διανομής, στόχος της Μινέρβα είναι η περαιτέρω διεύρυνση τόσο των αγορών όπου απευθύνεται όσο και του εξαγωγικού καλαθιού προϊόντων, ώστε ακόμη περισσότεροι καταναλωτές σε όλο κόσμο να γνωρίσουν την διατροφική αξία και την ποιότητα των προϊόντων της Μινέρβα.

Περισσότερα νέα
Ανακοίνωση Τύπου
22 Ιούλ 2024

Η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων ανακοινώνει την ανάκληση του προϊόντος «Νίκη Πυρηνέλαιο». Το προϊόν «Νίκη Πυρηνέλαιο», με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 16/11/2024, περιέχει άθροισμα των 4 Πολυκυκλικών Υδρογονανθράκων (Βενζο[a]ανθρακένιο + (Βενζο[a]πυρένιο + Βενζο[b]φλουορανθέιο + Χρυσένιο) 27,92 μg/kg αντί για 10 μg/kg που είναι τα ανώτατα όρια για τα έλαια και τα […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ συμπράττει για την αξιοποίηση του όξινου ορού γιαούρτης
21 Φεβ 2024

Η εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. συμμετέχει σε σύμπραξη με Ακαδημαϊκούς, Ερευνητικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας για την αξιοποίηση του όξινου ορού γιαούρτης που αποτελεί παραπροϊόν της παραγωγής των γιαουρτιών, μέσω του προγράμματος με τίτλο “Όξινος ορός γιαούρτης: Μετατρέποντας ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας” και ακρωνύμιο ΠΕΡΙΟΡΟΥ.

Σημαντικές επενδύσεις και οικονομίες κλίμακος για τη Μινέρβα
3 Νοέ 2023

Με βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και διεύρυνση των εξαγωγών έκλεισε το 2022 η βιομηχανία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, παρά τις προκλήσεις που προκύπτουν από ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς η εταιρία ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση των νέων προϊόντων και brands που είχαν εξαγοραστεί το 2021 και βελτίωσε αισθητά τη […]