ΝΕΑ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ

Συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο μας την ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή και την παροχή προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας!

ΒΡΑΒΕΙΑ
Χωριό φέτα
Βραβείο Bronze στο World Cheese Awards 2019-2020
Χωριό φέτα
Βραβείο Bronze στο World Cheese Awards 2019-2020
Πραλίνα Χωριό
Βραβείο Bronze στα Dairy Products της κατηγορίας Healthy Food Product of the Year
Πραλίνα Χωριό
Βραβείο Silver Sweet Products στα Healthy Food Product of the Year
ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου Ξιδιού με Ρόδι και Βανίλια
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
ΤΟΠ Βαλσάμικο Ξίδι με Θυμαρίσιο Μέλι
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
ΤΟΠ Βαλσάμικο Ξίδι με Μήλο
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό βιολογική φέτα
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi  
Benecol λευκό
GOLDEN
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό soft βιολογικό
GOLDEN
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό soft με ελαιόλαδο
GOLDEN
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό Ελαφρύ
GOLDEN
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό Αειφόρο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
GOLDEN
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Φέτα Χωριό
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Φέτα Χωριό
Great taste award iTQi
Χωριό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Φέτα Χωριό
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό βιολογικό κατσικίσιο τυρί
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό βιολογική φέτα
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Φέτα Χωριό
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Χωριό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία
Βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi
Περισσότερα νέα
Ανακοίνωση Τύπου
22 Ιούλ 2024

Η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων ανακοινώνει την ανάκληση του προϊόντος «Νίκη Πυρηνέλαιο». Το προϊόν «Νίκη Πυρηνέλαιο», με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 16/11/2024, περιέχει άθροισμα των 4 Πολυκυκλικών Υδρογονανθράκων (Βενζο[a]ανθρακένιο + (Βενζο[a]πυρένιο + Βενζο[b]φλουορανθέιο + Χρυσένιο) 27,92 μg/kg αντί για 10 μg/kg που είναι τα ανώτατα όρια για τα έλαια και τα […]

Η ΜΙΝΕΡΒΑ συμπράττει για την αξιοποίηση του όξινου ορού γιαούρτης
21 Φεβ 2024

Η εταιρεία ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε. συμμετέχει σε σύμπραξη με Ακαδημαϊκούς, Ερευνητικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας για την αξιοποίηση του όξινου ορού γιαούρτης που αποτελεί παραπροϊόν της παραγωγής των γιαουρτιών, μέσω του προγράμματος με τίτλο “Όξινος ορός γιαούρτης: Μετατρέποντας ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας” και ακρωνύμιο ΠΕΡΙΟΡΟΥ.

Σημαντικές επενδύσεις και οικονομίες κλίμακος για τη Μινέρβα
3 Νοέ 2023

Με βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και διεύρυνση των εξαγωγών έκλεισε το 2022 η βιομηχανία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, παρά τις προκλήσεις που προκύπτουν από ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς η εταιρία ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση των νέων προϊόντων και brands που είχαν εξαγοραστεί το 2021 και βελτίωσε αισθητά τη […]

120 Minerva 120 Minerva