Scrambled eggs

Χρόνος:
7 Λεπτά
Σερβίρισμα:
1 Άτομo

Scrambled eggs

Το ζεστό πρωινό που θα σας κάνει να νιώθετε ότι το απολαμβάνετε στο καλύτερο brunch εστιατόριο της πόλης! Σερβίρετε υπερήφανα στον εαυτό σας αυτά τα υπέροχα Scrambled eggs.




Υλικά:


25 γρ. Φαστ Light

3 αυγά βιολογικά

30 ml κρέμα γάλακτος

Αλάτι, πιπέρι, σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1-2 φρυγανισμένες φέτες ψωμιού (στη φωτογραφία βλέπετε πολύσπορο ολικής)

Εκτέλεση:


 1

Βάζουμε τα αυγά και το Φαστ Light σε αντικολλητικό τηγάνι και ανάβουμε το μάτι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

 2

Aνακατεύουμε συνέχεια με τη μαρίζ. Το μίγμα είναι υγρό αλλά καθώς ψήνεται, αρχίζει να σχηματίζει μικρά κομματάκια.

 3

Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην το αφήσουμε να κολλήσει στο τηγάνι. Μόλις αρχίσει να δένει αρκετά, το κατεβάζουμε για λίγο από τη φωτιά (χωρίς να σβήσουμε το μάτι).

 4

Ανακατεύουμε διαρκώς για 1’ και το ξαναβάζουμε στο μάτι. Ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε διαρκώς.

 5

Μόλις το μίγμα απορροφήσει την κρέμα γάλακτος και είναι αρκετά σταθερή η υφή, το βγάζουμε από τη φωτιά.

 6

Προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι και το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε μία ακόμη φορά.

 7

Σερβίρουμε ζεστό επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.