ΚΑΡΙΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί να εργαστείς μαζί μας

Αναπόσπαστο κομμάτι της ΜΙΝΕΡΒΑ στο πέρασμα των χρόνων αποτελούν οι άνθρωποι της. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν η συνεισφορά τους έχει χαρίσει στην εταιρία έναν αιώνα ζωής και προχωράμε ήδη στον επόμενο! Η στρατηγική και η κουλτούρα της ΜΙΝΕΡΒΑ εστιάζει στους ανθρώπους της, καθώς αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την επιχειρηματική της συνέχεια και τη μελλοντική της ανάπτυξη. 

Όλοι οι εργαζόμενοι της ΜΙΝΕΡΒΑ φέρνουν πάθος, ακεραιότητα και αίσθηση διασκέδασης σε ό, τι κάνουν. Μοιραζόμαστε μια εμμονή για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης οι άνθρωποι μας είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται, οι πελάτες και οι καταναλωτές μας.

Η ανοιχτή κουλτούρα μας σημαίνει ότι οι άνθρωποι μας μπορούν να επηρεάσουν σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά στην επιχείρησή μας. Εκτιμούμε τις ιδέες όλων και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να μιλάνε, να προκαλούν και να πειραματίζονται.

Δυναμικές Μάρκες

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την καθημερινή ζωή των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, με τα προϊόντα μας και να τους δημιουργούμε στιγμές απόλαυσης. Το όνομα της ΜΙΝΕΡΒΑ είναι ευρέως γνωστό και τα εμπορικά μας σήματα έχουν γίνει πλέον τα αγαπημένα των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. 

Επιβράβευση

Στη ΜΙΝΕΡΒΑ μπορείς να προσβλέπεις σε μια σειρά από γενναιόδωρα οφέλη ως μέρος μιας αμφίδρομης σχέσης μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη. 

Για εμάς  η επιβράβευση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αξίες, τις συμπεριφορές και την πεποίθησή μας ότι ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα είναι εξίσου σημαντικός με το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να προσελκύσουμε τα καλύτερα ταλέντα και θέλουμε να τα κρατήσουμε εδώ. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει δίκαιη ανταμοιβή από τη στιγμή που εντάσσονται στη ΜΙΝΕΡΒΑ και καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους σε αυτή. Τα προγράμματά ανταμοιβής μας δε θέλουμε να είναι μόνο ανταγωνιστικά στην αγορά, θέλουμε να ενθαρρύνουν και να ανταμείβουν τις εξαιρετικές επιδόσεις και να επικεντρώνονται στο συνολικό πακέτο ανταμοιβής, όχι μόνο σε ένα στοιχείο. Περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προγράμματα παροχών, όπως υγείας, συνταξιοδότησης και αναγνώρισης. 

Πιστεύουμε ότι αυτή η ολιστική προσέγγιση των ανταμοιβών συμβάλλει στην αύξηση των επιδόσεων και της δέσμευσης των εργαζομένων, γεγονός που συμβάλει στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Ανάπτυξη  

Στη ΜΙΝΕΡΒΑ είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποί μας να έχουν τη σωστή διάθεση και να ακολουθούν τις αξίες και συμπεριφορές της εταιρίας. Αν είσαι φιλόδοξος, εργατικός, διαθέτεις ομαδικό πνεύμα και σε ενδιαφέρει η προσωπική σου ανάπτυξη σίγουρα κοντά μας θα παρουσιαστούν συνεχείς ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η ανάπτυξη των ανθρώπων μας γίνεται με τον κατάλληλο συνδυασμό εκπαίδευσης και πρακτικής μάθησης το οποίο επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων με συμμετοχή σε στρατηγικά projects και διατμηματικές ομάδες εργασίας. Η αξία του να “μαθαίνεις κάνοντας” χαρακτηρίζει και τη διαδικασία διαχείρισης ταλέντων μας. Σκοπός μας δεν είναι μόνο να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι μας διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες του σήμερα και του αύριο αλλά και να αναπτυχθούν σε διαφορετικά τμήματα, κατηγορίες προϊόντων και γεωγραφικές περιοχές.

Προσλήψεις – Ευκαιρίες Εργασίας 

Στόχος μας είναι να επιλέγουμε το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό με τις απαιτούμενες ικανότητες για την κάθε θέση με αποκλειστικό κριτήριο τις γνώσεις και την εμπειρία τους, συνεπείς στη δέσμευση μας περί μη διακρίσεων και ίσων ευκαιριών προς όλους. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει μία σειρά από απαραίτητα βήματα και χρήση εξειδικευμένων εργαλείων για να εξασφαλίσουμε μια αξιοκρατική και αντικειμενική απόφαση.

Ένας κόσμος ευκαιριών

Αναζητάς μια εργασία με ευκαιρίες και προκλήσεις; Τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτηση σου στη ΜΙΝΕΡΒΑ. Είτε εργάζεσαι σε χώρο γραφείου, περιβάλλον παραγωγής, εργαστήριο ή κέντρο καινοτομίας, θα είσαι μέρος ενός οικοσυστήματος όπου κάθε μέλος έχει ξεχωριστή και ζωτική σημασία.

Επιπλέον, δουλεύοντας δίπλα σε ικανότατα στελέχη σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις και να εμπλουτίσεις τις ικανότητες σου δημιουργώντας έτσι μια συναρπαστική καριέρα.