ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ

PUMMARO

Πάντα Pummaro!

 

100% τομάτες μεγαλωμένες με αγάπη και φροντίδα.

 

Ήλιος, Γη, Νερό και η Αγάπη μας για την Τομάτα.

 

Στο Pummaro μάς νοιάζει να σας προσφέρουμε κάθε μέρα την καλύτερη τομάτα. Με μια δέσμευση: να το κάνουμε με τρόπο που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, αξιοποιώντας στο έπακρο φυσικές μεθόδους και στηρίζοντας τους ανθρώπους της τομάτας, δηλαδή τους παραγωγούς μας στη Γαστούνη.

Και το καταφέρνουμε!

 

Χάρη στο πρόγραμμα Αειφόρας Καλλιέργειας στηρίζουμε:

• τους γεωργούς  που σέβονται τη γη και τους φυσικούς πόρους

• τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της αγροτικής κοινωνίας της Γαστούνης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Pummaro Κλασικό
Pummaro Κλασικό
Το Pummaro διάλεξε για τον Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας 100% ελληνικές τομάτες που χαρίζουν στο φαγητό σας υπέροχη γεύση και άρωμα ελληνικής γης. Προσθέστε τον σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά και όσπρια ή δημιουργήστε τις δικές σας υπέροχες σάλτσες! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά με μυρωδικά της αρεσκείας σας. Για ακόμη περισσότερη ευκολία, δοκιμάστε τη συσκευασία με καπάκι που ανοίγει και κλείνει εύκολα. Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική γεύση Passata σε 4 διαφορετικά μεγέθη.
Pummaro με Κρεμμύδι
Pummaro με Κρεμμύδι
Το Pummaro διάλεξε 100% ελληνικές τομάτες και πρόσθεσε κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση. Πλέον δεν χρειάζεται να κόψετε εσείς το κρεμμύδι! Σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε μόνο μυρωδικά της αρεσκείας σας! Θα το βρείτε σε χάρτινη συσκευασία των 520 γρ.
Pummaro Πιο Συμπυκνωμένο
Pummaro Πιο Συμπυκνωμένο
Για ένα πιο συμπυκνωμένο αποτέλεσμα το Pummaro  διάλεξε 100% ελληνικές τομάτες και έφτιαξε έναν χυμό με 35% περισσότερη τομάτα από τον Κλασικό χυμό Pummaro. Δοκιμάστε το σε όλα τα κοκκινιστά, λαδερά  αλλά και σε πίτσες και μακαρονάδες. Θα το βρείτε σε χάρτινη συσκευασία των 520 γρ.
Pummaro ‘Το Κτήμα’
Pummaro ‘Το Κτήμα’
Το Pummaro ‘Το Κτήμα’ είναι ένας ελαφράς συμπυκνωμένος χυμός από επιλεγμένες τομάτες που έχουν καλλιεργηθεί με φροντίδα, τηρώντας όλες τις απαιτήσεις της Βιολογικής Γεωργίας. Δοκιμάστε τον σε όλα τα φαγητά και σε σάλτσες για αυθεντικό άρωμα και μεστή γεύση. Διατίθεται σε συσκευασία 250 γρ. και 500 γρ.
Pummaro Ψιλοκομμένο
Pummaro Ψιλοκομμένο
Pummaro Ψιλοκομμένο σε κονσέρβα. Κόκκινες ζουμερές τομάτες ψιλοκομμένες και αποφλοιωμένες σε ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό. Έτσι, απολαμβάνετε τη νοστιμιά της τομάτας σε όλα σας τα φαγητά. Δοκιμάστε και την εκδοχή με κρεμμύδι για πιο πικάντικη γεύση στα πιάτα σας! Διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία 400 γρ.
Pummaro Σπιτική Τομάτα
Pummaro Σπιτική Τομάτα
Το Pummaro διάλεξε για εσάς κόκκινες ζουμερές τομάτες και τις πέρασε από τον τρίφτη, κατά τον παραδοσιακό τρόπο! Το Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον τρίφτη είναι ιδανικό για νόστιμες σπιτικές σάλτσες, για λαδερά, κοκκινιστά, ζυμαρικά ή pizza – προσθέστε το σε οποιοδήποτε πιάτο θέλετε να δώσετε γεύση σπιτικής τομάτας. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 680 γρ. και σε χάρτινη συσκευασία 2×370 γρ. και 500 γρ.
Pummaro Τοματοπολτός
Pummaro Τοματοπολτός
Pummaro πελτές Διπλής Συμπύκνωσης από 100% ελληνικές τομάτες για ακόμη περισσότερη γεύση και κατακόκκινο χρώμα τομάτας στα φαγητά σας. Διατίθεται σε μεταλλική συσκευασία 200 γρ. και 410 γρ. Δοκιμάστε και τον Τοματοπολτό Pummaro Απλής Συμπύκνωσης σε εύχρηστο φακελάκι, για περισσότερο άρωμα και γεύση τομάτας στα φαγητά σας. Πρακτική συσκευασία 70 γρ. για 1-2 μαγειρέματα. Ποιότητα που βλέπεις, οικονομία που καταλαβαίνεις!
Pummaro Κέτσαπ
Pummaro Κέτσαπ
Η ketchup Pummaro αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας και οικονομίας. Υπέροχη γεύση ketchup με την εγγύηση της μάρκας Pummaro. Διατίθεται σε συσκευασία 250 γρ. και 500 γρ.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε την ποικιλία προϊόντων Μινέρβα μέσα από τις μάρκες μας